Voorwaarden

Prijs

Alle prijzen zijn in euro’s vermeld, inclusief 21 % btw, excl. verzendkosten.

Betalen

Nadat de bestelling is geplaatst, ontvang je een bevestiging per e-mail waarin een overzicht staat van de bestelde artikelen en het totaalbedrag inclusief verzendkosten. Dit bedrag dient voldaan te worden door overschrijving op bankrekeningnummer IBAN: BE26 3770 4202 9329. Het bestelnummer dient daarbij zeker vermeld te worden. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo snel mogelijk verzonden.

Levering

Bij ontvangst van de betaling versturen wij de bestelde artikelen binnen de drie werkdagen, tenzij je er voor kiest om ze zelf te komen ophalen. Indien wij na 7 dagen geen betaling ontvangen hebben, gaan we ervan uit dat je van je aankoop afziet en stellen we de artikels terug te koop aan. Bijna alles kan verzonden worden tenzij expliciet vermeld dat dit omwille van omvang of breekbaarheid niet mogelijk is. Deze goederen zijn enkel af te halen in de woonwinkel. Indien dit niet lukt, stuur ons dan gerust een mail en we vinden wel een oplossing.

Verzendkosten

We kunnen verzenden binnen België via DPD naar je thuisadres voor € 6 euro of naar een Pickup parcelshop voor 4 euro tot 20 kg. Ook verzending naar Nederland is mogelijk voor 12,5 euro naar je thuisadres of voor 7,5 euro naar een Pickup parcelshop, eveneens tot een gewicht van 20 kg. Alle andere verzendingen buiten België worden aan kostprijs verzonden. Voor verzending naar je thuisadres hebben wij jouw gegevens zoals naam, adres, gsm-nummer en e-mailadres nodig. Wanneer naar een Pickup parcelshop verzonden wordt, dient de naam en het adres van de door de klant gekozen Pickup parcelshop doorgegeven te worden.

Ruilen artikels

Alle artikels gekocht in de winkel of via de webshop kunnen tot 14 dagen na aankoop geruild worden in de winkel. Je kan ook opteren voor een geschenkcheque. Dit geldt niet voor afgeprijsde goederen.

Retourneren artikels

Artikels kunnen enkel binnen de 7 dagen na bestelling teruggezonden worden en de artikels dienen in perfecte staat te zijn. Het terugsturen is steeds op kosten van de klant. Na ontvangst van de artikels in goede staat schrijven we binnen de drie werkdagen het bedrag terug over.

Beschadigde artikels

Bij beschadiging van de ontvangen artikels neem je binnen de 24 uur contact met ons op. Daarna wordt er vanuit gegaan dat de artikels in perfecte staat ontvangen zijn.